inspiratie momenten voor vrouwen IS UITVERKOCHT!!!

Inspiratie dag 

 

Zondag 22 mei 2022 

Yessss, het dagprogramma is bekend voor het tweede INSPIRATIE MOMENT.  

Zondag 22 mei aanstaande ontmoeten we elkaar op het prachtige Island Life, een privé eilandje midden in de Vinkeveense Plassen. Een hele dag vertoeven we samen op deze unieke locatie. 

Dagprogramma: 

10.00 uur verzamelen we bij Koffiehuis De Goedemorgen in Vinkeveen. Hier staat lekkere koffie en thee klaar met homemade taartjes. 

11.00 uur na de koffie/ thee worden we opgehaald met de boot - het eilandje is namelijk alleen per boot te bereiken -.  

Op het eilandje aangekomen kunnen we even ‘landen'.  

12.00 uur geeft Elvira een inleiding door middel van een storytelling over het thema van de workshop die er gegeven zal worden.  

12.30 uur staat er een heerlijke lunch voor ons klaar die verzorgd wordt door Koffiehuis De Goedemorgen. Tussendoor is er onbeperkt koffie, thee, water en versnaperingen te verkrijgen. 

13.30 uur geeft Elvira de bijzondere workshop Kintsugi, dit staat voor ‘gouden verbinding/reparatie'. Het is een Japanse lijmtechniek met goudkleurige lijm.  

Tussendoor is er altijd ruimte voor rust, even relaxen en bij mooi weer kan je eventueel suppen of zwemmen.  

16.00 uur gaan we als afsluiting een rondvaart maken over de Vinkeveense Plassen met heerlijke hapjes en drankjes aan boord. 

18.00 uur zetten we onze voetjes weer aan wal. 

Wat ik doe is niet winstgevend. Ik organiseer deze inspiratie momenten uit liefde, als investering in ons vrouwen en ook omdat ik er zelf zo blij van word ;-).

Ticketprijs is €150,00

HET EVENT ZIT VOLGEBOEKT!