Inspiratie momenten

Happy New Year-Moment

Zaterdag 14 januari 2023 aanstaande bij Juffrouw Lente

Helaas heb ik het WinterWonderLand Moment moeten cancelen. Er waren te weinig aanmeldingen. Waarschijnlijk door de drukke decembermaand. Onwijs jammer want wat een tof programma stond er gepland. 

Daarom heb ik toch besloten om het door te laten gaan maar dan in januari! Hoe tof is het om ons samen uit te strekken naar misschien wel nieuwe doelen ( of doelen die je al hebt) voor het nieuwe jaar 2023?!

De prachtige, intieme locatie Juffrouw Lente in Hoogmade blijft hetzelfde. Een fantastische plekje aan een dijkje in Zuid Holland. Toen ik op locatie bezoek ging waande ik me voor even  in Frankrijk. Een prachtige tuin waar we ons kunnen opwarmen bij de vuurkorven met heerlijke hapjes verzorgd door niemand anders dan Cecile van Ciels Table Tales. Mijn favoriete cateraar! 

We gaan genieten van heerlijk eten en drinken, samen reflecteren door middel van een workshop die ik (Elvira) zelf ga geven deze keer. 

Ben je benieuwd naar deze dag?

Hier komt ie ;-)

Dagprogramma van het  HAPPY NEW YEAR-Moment:

10.30 uur ontvangst met koffie/thee en heerlijk versgebakken taart van de bakgroep Om de Hoek uit Oud Ade. 

 

11.00 uur start van het programma. Elvira zal dit introduceren en we gaan met elkaar op een mooie manier kennismaken.

 

12.30 uur gaan we genieten van een verrukkelijke lunch van Ciels Table Tales. En ja ook de planken met desserttaartjes zullen weer op tafel shinen ;-).

Na de lunch is er even tijd voor jezelf. Denk aan een frisse neus halen, lekker wat kletsen bij de vuurkorf.

 

14.30 uur start van de workshop. Elvira neemt je mee in een workshop waarin we gaan zelf reflecteren door middel van een spiegel. Kijkend in een spiegel kan enorm confronterend zijn. Waarom? Soms is het moeilijk om naar jezelf te kijken omdat jouw spiegelbeeld misschien zo vervormd is. Elvira gaat hier op een bijzondere manier samen met jou naar kijken. 

 

16.30 uur einde van de workshop en wil ik samen een glas bubbels heffen met een lekker hapje op het nieuwe jaar en op jouw voorgenomen doelen!

17.00 uur einde van het Happy New Year- Moment.

 

Ik kijk er weer naar uit om jullie prachtige vrouwen te mogen gaan verwelkomen.

Omdat het een kleine locatie is, is er plaats voor 6 deelnemers.

 

Ticketprijs is €160

 

Aanmelden kan hier:

Een fan-tas-tische terugblik op de inspiratiedag bij Finch.

 

Zondag 2 oktober 2022

Op zondag 2 oktober kwamen elf prachtige vrouwen samen bij Finch in Katwijk; 'De geheime kas van Simone'. Deze plek is zo sprookjesachtig. Een stap binnen in de Kas en je waant je meteen in een andere wereld. MAGISCH!

Om 11 uur was iedereen aanwezig en startten we met het dagprogramma. Cecile van Ciels Table Tales verzorgde heerlijke hapjes en drankjes en de verrukkelijke lunch.

Kwetsbaarheid stond al snel centraal binnen de groep vrouwen. Het blijft bijzonder hoe een groep vrouwen, vanuit heel Nederland en elkaar niet kennende één wordt. 

De tafel was ontzettend mooi gedekt met het mooiste servies van Ciels Table Tales, vaasjes vol met vers geplukte veldbloemen door Simone en de kaarsjes schenen met hun mooiste licht.

We genoten van de lekkere salades, hapjes, soep en de dessert-taartjes op de grote houten planken. 

Na de lunch kwam Mathilde van der Ham een waardevolle maar ook intense workshop geven met als thema: GRENZEN. 

Het was wederom een dag met een gouden rand!

Geniet van de foto's. Deze zijn weer gemaakt door Lauri van Agape Stories

En ook weer wat mooie reviews geplaatst. 

Het volgende inspiratiemoment is op zaterdag 10 december aanstaande! Het wordt een WINTERWONDERLAND-MOMENT, geheel in kerstsfeer. We gaan dit moment beleven op een hele unieke plek Juffrouw Lente in Hoogmade. 

Binnenkort zal ik alles hierover delen op deze website!

 

 

Een terugblik op de fan-tas-tische inspiratiedag op Island life.

 

Zondag 22 mei 2022 

Het is een dag om nooit meer te vergeten. 

We kwamen samen met 12 prachtige, dappere vrouwen om een dag met elkaar op te trekken. Een hele dag vertoeven op het prachtige Island Life, een privé eilandje middenin de Vinkeveense Plassen.

Vrouwen uit alle windstreken van Nederland en zelfs vanuit Curaçao waren aanwezig. Met verschillende achtergronden en leeftijden werden ze een groep. Er ontstonden mooie gesprekken waarin verhalen met elkaar verbonden raakten. We genoten van een heerlijke lunch van Koffiehuis De Goedemorgen, aten als toetje een ijsje met eetbare bloemetjes en er werd zelfs een frisse duik genomen in de plas.

De workshop Kintsugi stond deze inspiratiedag centraal. Een Japanse goudlijm techniek met zoveel mooie betekenissen, een bijzondere metafoor. Dankzij de repair kits van Humade werden er mooie creaties gelijmd, met een lach en een traan.

Als afsluiter van de geweldige dag maakten we een boottocht met heerlijke hapjes en drankjes aan boord. 

Sommige dagen zijn goud waard, dit was er zo een!

Op naar een nieuw inspiratie moment!

Achter de schermen ben ik al druk aan het oriënteren naar een nieuwe, toffe locatie.

Stay tuned!

De prachtige foto's zijn gemaakt door Agape Stories