Inspiratie momentenEen fan-tas-tische terugblik op de inspiratiedag bij Finch.

 

Zondag 2 oktober 2022

Op zondag 2 oktober kwamen elf prachtige vrouwen samen bij Finch in Katwijk; 'De geheime kas van Simone'. Deze plek is zo sprookjesachtig. Een stap binnen in de Kas en je waant je meteen in een andere wereld. MAGISCH!

Om 11 uur was iedereen aanwezig en startten we met het dagprogramma. Cecile van Ciels Table Tales verzorgde heerlijke hapjes en drankjes en de verrukkelijke lunch.

Kwetsbaarheid stond al snel centraal binnen de groep vrouwen. Het blijft bijzonder hoe een groep vrouwen, vanuit heel Nederland en elkaar niet kennende één wordt. 

De tafel was ontzettend mooi gedekt met het mooiste servies van Ciels Table Tales, vaasjes vol met vers geplukte veldbloemen door Simone en de kaarsjes schenen met hun mooiste licht.

We genoten van de lekkere salades, hapjes, soep en de dessert-taartjes op de grote houten planken. 

Na de lunch kwam Mathilde van der Ham een waardevolle maar ook intense workshop geven met als thema: GRENZEN. 

Het was wederom een dag met een gouden rand!

Geniet van de foto's. Deze zijn weer gemaakt door Lauri van Agape Stories

En ik heb ook weer wat mooie reviews geplaatst. 

 

 


Een terugblik op de fan-tas-tische inspiratiedag op Island life.

 

Zondag 22 mei 2022 

Het is een dag om nooit meer te vergeten. 

We kwamen samen met 12 prachtige, dappere vrouwen om een dag met elkaar op te trekken. Een hele dag vertoeven op het prachtige Island Life, een privé eilandje middenin de Vinkeveense Plassen.

Vrouwen uit alle windstreken van Nederland en zelfs vanuit Curaçao waren aanwezig. Met verschillende achtergronden en leeftijden werden ze een groep. Er ontstonden mooie gesprekken waarin verhalen met elkaar verbonden raakten. We genoten van een heerlijke lunch van Koffiehuis De Goedemorgen, aten als toetje een ijsje met eetbare bloemetjes en er werd zelfs een frisse duik genomen in de plas.

De workshop Kintsugi stond deze inspiratiedag centraal. Een Japanse goudlijm techniek met zoveel mooie betekenissen, een bijzondere metafoor. Dankzij de repair kits van Humade werden er mooie creaties gelijmd, met een lach en een traan.

Als afsluiter van de geweldige dag maakten we een boottocht met heerlijke hapjes en drankjes aan boord. 

Sommige dagen zijn goud waard, dit was er zo een!

Op naar een nieuw inspiratie moment!

Achter de schermen ben ik al druk aan het oriënteren naar een nieuwe, toffe locatie.

Stay tuned!

De prachtige foto's zijn gemaakt door Agape Stories